Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
polityka prywatności!
Logo

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Andrzej Szrejder, 86-011 Morzewiec, woj. kujawsko-pomorskie, adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
  2. Państwa dane będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie, na zasadach określonych w Polityce prywatności.
  3. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do otrzymania odpowiedzi na zapytanie.
  4. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.
  5. Państwa dane osobowe będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt b) i zgodnie z treścią rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku w przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE z dnia 27 kwietnia 2016 roku (Dz. Urz. UE. L Nr 119, str. 1; dalej jako ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
  6. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie.
  7. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Państwa dane mogą zostać przekazane podmiotom, które zapewniają wsparcie oraz działanie naszych narzędzi i systemów teleinformatycznych.
  8. W zakresie, w jakim podstawą przetwarzania Państwa danych osobowych jest zgoda, mają Państwo prawo cofnięcia tejże zgody.
Stajnia Szrejder; 2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.